Feyza Altun: “Nilüfer ve Kızı Hakkında Çocuk Kaçırmadan Suç Duyurusunda Bulunmak Üzere Adliyeye Gidiyoruz”

Feyza Altun, Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırma suçlamasıyla adliyeye başvurduklarını açıkladı. İddialar arasında Reha Muhtar'ın alkol aldığı da yer alıyor.

Ünlü avukat Feyza Altun, sosyal medyada yaptığı açıklamayla Reha Muhtar hakkında ciddi iddialarda bulundu. Altun, Muhtar’ın bir balık restoranında çocuğunun yanında yüklü miktarda alkol aldığını ve çocuğun itirazlarına rağmen araba kullandığını belirtti. Müvekkili tarafından görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, Reha Muhtar arabaya binmeden önce yere düştü ve ayakta durmakta zorlandı. Restoran yetkilileriyle yapılan görüşmelerde de bu durum teyit edildi.

Olayın ardından, Muhtar’ın çocuğu Poyraz’ın kaybolduğu ve Çocuk Şube‘ye kayıp ihbarında bulunulduğu öğrenildi. Ancak, daha sonra Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğu ve annesine verilmeyeceğinin ortaya çıktığı belirtildi. Altun, Nilüfer ile iletişim kurma çabalarının sonuçsuz kaldığını, bunun üzerine Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırma suçlamasıyla adliyeye gidildiğini duyurdu.

Feyza Altun, ayrıca, müvekkilinin ifadesini vereceğini ve çocuğun babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden nasıl kaçırıldığı sorusunu kamuoyunun vicdanına bıraktıklarını söyledi. Altun, Nilüfer tarafından çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldıklarını da ekledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: