‘FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Son Hali’ İddiası Sosyal Medyada Gündem Oldu

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in son hali olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve büyük yankı uyandırdı. Daha önce de Gülen'in ölümüne dair iddialar gündeme gelmişti.

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin baş aktörü olan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında yeni görüntüler sosyal medyada gündeme geldi. “Fetullah Gülen’in son hali” ifadeleriyle paylaşılan görüntüler, X platformunda geniş yankı buldu.

Gülen’in Son Haliyle İlgili Paylaşımlar

Siyah bir aracın içinde görüntülendiği iddia edilen kişinin Fetullah Gülen olduğu öne sürüldü. Görüntülerde Gülen’in yanında bulunan bir kişi ile konuştuğu görülüyor. Nerede ve ne zaman kaydedildiği belirtilmeyen bu video, kısa sürede büyük ilgi çekti.

Daha Önceki Paylaşımlar

Haziran ayında da Gülen’in bir fotoğrafı sosyal medyada yayılmıştı. O karede, Gülen’in bir sandalyede oturduğu ve üzerinde bir battaniye olduğu görülüyordu. FETÖ’nün internet sayfasında paylaşılan bu fotoğraf, örgüt liderinin sağlık durumu ile ilgili tartışmaları yeniden alevlendirmişti.

Ölüm İddiaları

Geçtiğimiz aylarda, sosyal medya üzerinden “FETÖ lideri Fetullah Gülen öldü” şeklinde paylaşımlar yapılmış, bu iddia bir süre gündemi meşgul etmişti. Ancak daha sonra bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı. Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, yaptığı paylaşımlarda Fetullah Gülen’in hayatta olduğunu, başka bir yere taşındığını ve ciddi şekilde hasta olduğunu ifade etmişti.

Bu son görüntüler, Gülen’in sağlık durumu hakkındaki tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: