Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’na Son Sözlerini Söyledi: “Ne Adını Anarım, Ne Yüzünü Görürüm”

Fatih Altaylı ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki gerilim büyüyor. Altaylı, Kılıçdaroğlu’na sert yanıt vererek polemiği sona erdirdiğini duyurdu. Özgür Demirtaş'tan da Altaylı'ya destek geldi.

Fatih Altaylı ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerilim, bugün Altaylı’nın yayınladığı yeni video ile daha da alevlendi. Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik suçlamalarına karşı sert ifadelerle yanıt verdi ve eleştirilerini tekrarladı.

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelttiği suçlamaları “düzeysiz” olarak nitelendirirken, bu tepkinin arkasında CHP’yi yeniden ele geçirme çabalarının boşa çıkmasının yattığını ileri sürdü. Özellikle Özgür Özel’e verdiği destekle Kılıçdaroğlu’nun planlarını bozduğunu iddia eden Altaylı, “Bu hamlesiyle aslında benim söylediklerimi doğrulamış oldu” ifadelerini kullandı.

Polemik Sona Eriyor mu?

Altaylı, yaşanan polemiği sonlandırdığını belirterek, Kılıçdaroğlu ile artık bir diyaloğa girmeyeceğini şu sözlerle ifade etti: “Bu kişiye benim son söyleyeceğim cümle ‘ne adını anarım ne yüzünü görürüm’. Kılıçdaroğlu, geçmişte yaşanan olayları gündeme getirerek Hürriyet’ten ayrılmama kadar gitmiş. Ancak, o dönemden sonra 20 kez falan benim programıma konuk oldu. Mesajları duruyor, çıkarırım utanır. Kendisi biliyor ne yazdığını.” Ancak, Kılıçdaroğlu’nun ileri sürdüğü iddiaların yargıya taşınacağını da ekledi.

Viski İddialarına Yanıt

Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik “viski içiyor” iddialarına da yanıt veren Altaylı, viskiden nefret ettiğini ve bu suçlamanın temelsiz olduğunu belirtti. “Ben viski ağzıma sürmem, viskiden nefret ederim” diyen Altaylı, bu ifadenin tamamen asılsız olduğunu vurguladı.

Özgür Demirtaş’tan Fatih Altaylı’ya Destek

“Fatih Altaylı Türkiye’nin en önemli gazetecilerinden biridir. Kendisine yapılan saldırılar da son dönemde en yoğun muhalefet yapan gazeteci olması kaynaklıdır. Bunu görmemek için 45 altı IQ gerekir.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: