Ekrem İmamoğlu: “CHP Artık Muhalefette Kalmayacak, İktidara Yürüyoruz”

Ekrem İmamoğlu, CHP’nin artık muhalefette kalmayacağını ve partinin iktidara yürüdüğünü vurguladı. İmamoğlu, "CHP değişecek, Türkiye değişecek" diyerek iddialı bir mesaj verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, SÖZCÜ Televizyonu’nda Duayen Gazeteci ve Sözcü yazarı Uğur Dündar‘ın sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu ve CHP’nin geleceği hakkında önemli mesajlar verdi.

CHP İktidara Yürüyor

İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi‘nin artık muhalefette kalmayacağını vurgulayarak, “Cumhuriyet Halk Partisi ve onun paydaşları, demokrasiye inanan yurttaşlarımız iktidara doğru yürüyor” ifadelerini kullandı.

“Kemal Kılıçdaroğlu Başımın Tacıdır”

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan İmamoğlu, “Önceki dönem genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile kader birliği yapmış biriyim. Kemal Kılıçdaroğlu benim başımın tacıdır, bu cümlem çok samimidir” dedi.

CHP’nin Sivas Mesajı

Sivas’ta başlayacak olan kurultay süreciyle ilgili olarak İmamoğlu, Sivas’ın Cumhuriyet’in simgesi olduğuna dikkat çekerek, “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında, tüzük kurultayının Sivas’ta yapılması çok kıymetli” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, bu sürecin birlik ve beraberlik ruhuyla başlaması temennisinde bulundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: