Edirne’de TOMA Sünnet Arabası Oldu! Ayşe Arman: “O Zaman Emniyeti de Düğün Salonu Yapalım”

Edirne’de, 8 yaşındaki bir çocuğun sünnet töreni için TOMA’nın sünnet arabası yapılması eleştirilere neden oldu. Gazeteci Ayşe Arman, devlet malının amacı dışında kullanılmasını sorguladı.

Edirne’de, babası polis olan 8 yaşındaki bir çocuğun sünnet töreni için yaptığı sıradışı istek gündem oldu. Çocuk, sünnet arabası olarak TOMA‘ya binmek istediğini söyledi. Bu talep, Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun tarafından olumlu karşılandı ve TOMA, sünnet arabası olarak kullanılması için süslendi.

Edirne Emniyeti’ne ait TOMA, memurlar tarafından süslenerek sünnet arabası haline getirildi. Çocuk ve babası, süslenen TOMA’ya binerek Karaağaç Mahallesi’nde bulunan sünnet töreni alanına gitti. Olay, bazı kesimler tarafından çocuğun mutluluğu olarak görülürken, bazıları ise devletin malının amacı dışında kullanılmasını eleştirdi.

Ayşe Arman: “Bu Durum Normal mi?”

Gazeteci Ayşe Arman, sosyal medya hesabından olayla ilgili tepkisini dile getirdi. Arman, “Tamam, 8 yaşında bir çocuk mutlu olmuş. Ama devletin malının böyle keyfi taleplerle amacı dışında kullanılması rahatsız etmiyor mu?” diyerek olayın eleştirilmesi gerektiğini belirtti. Arman ayrıca, “Polisin güzel yüzü ve halkla ilişkiler faaliyeti” olarak değerlendirilen bu olayın, kamu kaynaklarının kullanımı açısından sorun teşkil ettiğini ifade etti.

İşte Arman’ın yazısı:

Edirne’de, babası polis olan 8 yaşındaki bi çocuk, sünnet töreninde TOMA’ya binmek istediğini söylemiş… Bu isteği öğrenen Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun da, TOMA’nın sünnet arabası yapılması talimatını vermiş.

📍TOMA, süslenmiş. Çocuk ve babası, bir memurun kullandığı TOMA’ya binerek sünnet yöreninin yapılacağı Karaağaç Mahallesi’ndeki tesise gitmiş.

📍Ya bu sadece bir tek bana mı garip geliyor??? Tamam 8 yaşında bi çocuk mutlu olsun, hiç bi çocuğun mutluluğunda gözümüz yok.. Olamaz da… Ama devletin malının böyle keyfi talimatlarla amacı dışı kullanılması kimseyi rahatsız etmiyor mu?

📍’Aman canım, bir çocuk mutlu olmuş, polisin güzel yüzü, tatlı halkla ilişkiler faaliyeti vs.’ deyip geçebilir miyizzz…. Ben geçemiyorum şahsen.
(O zaman Emniyeti de düğün salonu yapalım!)

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: