Dilruba Kayserilioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: “Gündemin Ben miyim Cidden?”

Dilruba Kayserilioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eleştirilerine sosyal medya üzerinden "Gerçekten mi ya... Narin katledilmiş, gündemin ben miyim cidden?" diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’yi eleştirirken, Dilruba Kayserilioğlu’nu hedef alan açıklamaları, tartışmalara neden oldu. Erdoğan, CHP’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde Kayserilioğlu’nun onur konuğu olarak ağırlanmasını eleştirerek, “28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı baş köşeye oturttular” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın Eleştirileri

Erdoğan konuşmasında, CHP’nin değiştiğini iddia edenlerin Kayserilioğlu gibi isimleri onur konuğu olarak ağırlamasını eleştirerek, “Değiştik dediler, normalleştik dediler ama millete ve 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir’de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular” sözleriyle CHP’yi hedef aldı. Erdoğan, partiyi cumhura hakaret edenleri himaye eden bir yapıya dönüştürdüklerini iddia etti.

Dilruba Kayserilioğlu’ndan Sosyal Medya Üzerinden Yanıt

Bu açıklamalara sosyal medya üzerinden yanıt veren Dilruba Kayserilioğlu, kendisini hedef gösteren bu eleştirilerin haksız olduğunu belirtti. Kayserilioğlu, şunları söyledi: “Gerçekten mi ya… Narin katledilmiş, gündemin ben miyim cidden? Bu halka da o kadar özür borcunuz var ki. Bir genç kızı sürekli hedef göstermek de çok şık bir hareket değil. Neyse tatili mi bununla işgal edemem, siz konuşun.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: