Dilan Polat’tan Engin Polat İçin Takipçilerine: “Fetih Suresi Okur Musunuz?”

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın kara para aklama ve suç örgütü suçlamalarıyla yargılandığı dava başladı. Dilan Polat, sosyal medyada takipçilerinden dua istedi.

Dilan ve Engin Polat‘ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Üç gün sürecek davada, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “bahis ve şans oyunları kanununa muhalefet” suçlamalarıyla yargılanan sanıklar, ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Dilan Polat Sosyal Medyada Dua İstedi

Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Dilan Polat, Instagram’da kurduğu ‘Enerciii’ adlı kanaldan eşi Engin Polat için dua istedi. Polat, yaklaşık 300 bin takipçisinden “Fetih Suresi” okunmasını istediği bir mesaj paylaştı.

Davanın Geçmişi

Polat çifti, 1 Kasım 2023’te İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlar sonrası gözaltına alınmıştı. MASAK raporunda, aile bireylerine ait şirketler arasında 200 milyon lira para girişinin sahte fatura ile yapıldığı belirtilmişti. Ayrıca, bir medikal şirketin isim hakkı üzerinden 1 milyon 800 bin liranın kişisel hesaplara aktarılmaya çalışıldığı tespit edilmişti. Dilan ve Engin Polat için toplamda 40 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

DİLAN POLAT DAVASI | Engin Polat konuşuyor:

“Dilan Polat AŞ firmamız güzellik sektöründe öncüdür. Güzellik merkezlerinin 3+1 daireye sıkışmış vizyonunu plazalara taşımıştır. Kendi araştırmama göre ülkenin güzellik merkezi ihtiyacın %40’ını karşılamaktadır”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: