Devlet Bahçeli, Narin Güran’ın Katilleri İçin En Ağır Cezayı Talep Etti: “Muhakkak Surette Temin Edilmeli”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Narin Güran cinayeti ile ilgili sert bir açıklama yaparak, suçluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır Bağlar’da yaşanan Narin Güran cinayeti ile ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı. Bahçeli, vahşi cinayeti gerçekleştirenlerin yanı sıra suça yardım ve yataklık edenlerin de en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Bahçeli’nin açıklaması şu şekilde:

“19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız, hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir.”

Bahçeli, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: