Devlet Bahçeli: “Can Atalay Konusu Tamamen Kapanmıştır. AKP Biz Olmadan da Gereğini Yapmış, Eşkıyalığa Müsaade Etmemiştir”

Devlet Bahçeli, TBMM’de yaşanan kavga ve Can Atalay’ın durumu hakkında konuştu. Bahçeli, Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın konuşmasının önemini vurgularken, yaşanan olayların bu anı gölgede bıraktığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TBMM’de 15 Ağustos 2024 tarihinde yaşanan olaylara değindi. Bahçeli, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Meclis’te yaptığı konuşmanın ardından yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu belirtti.

“TBMM, Milli İradenin Tecelligahıdır”

Bahçeli, TBMM’nin bağımsızlık özlemi çeken milletlere ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın konuşmasının tarihi nitelikte olduğunu söyledi. Ancak Bahçeli, bir gün sonra yaşanan olayların bu önemli anı gölgede bıraktığını ifade etti.

“Can Atalay Konusu Tamamıyla Kapanmıştır”

TBMM’de yaşanan kavganın ardından Can Atalay’ın durumuna dikkat çeken Bahçeli, Anayasa Mahkemesi’nin kararını eleştirdi ve MHP’nin dünkü oturuma katılmadığını belirtti. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın AK Parti ile birlikte mücadelesini sürdüreceğini ve Türkiye’nin gündeminde seçim olmadığını vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: