Defne Joy Foster’ın Annesi: “Kızım FETÖ Lakabını Taktığı İçin Öldürüldü”

Defne Joy Foster’ın annesi Hatice Foster, kızının FETÖ lakabını kullandığı için öldürüldüğünü iddia etti. Foster, ölümüne dair ihmallerin üzerinin kapatıldığını belirtti.

2011 yılında hayatını kaybeden ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Defne Joy Foster’ın ölümü, aradan geçen yıllara rağmen hala belirsizliğini koruyor. Kızının ani ölümüyle ilgili olarak çeşitli iddialar ortaya atan Hatice Foster, Fetullah Gülen’in ölümünün ardından kızının FETÖ’ye karşı ilk tepkiyi veren kişilerden biri olduğunu belirtti. Anne Foster, kızının “FETÖ” lakabını ilk kez kullanmasının, ölümüne neden olmuş olabileceğini öne sürdü.

“Kızım FETÖ Lakabını Kullandığı İçin Hedef Alındı”

Fetullah Gülen’in ölümünün ardından Defne Joy Foster’ın da ismi tekrar gündeme geldi. Anne Hatice Foster, Sputnik’e verdiği röportajda, kızının Fetullah Gülen’e yönelik “FETÖ” lakabını kullandığı için hedef alınmış olabileceğini ve ölümünün arkasında bu nedenin yatabileceğini söyledi. “Kızım, FETÖ diyerek o örgütün dikkatini çekti. Benim tahminimce bu yüzden öldürüldü” diyen Foster, kızının ölümüne dair birçok soru işaretinin olduğunu belirtti.

Hatice Foster, kızının ölümünü açıklayabilecek hiçbir somut delilin ortaya konmadığını vurgulayarak, “Her şeyin üstü kapatıldı, birçok detay göz ardı edildi” şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, Defne Joy Foster’ın ölümüne dair komplo teorilerini tekrar gündeme getirdi.

“Kerem Altan Ambulansı Arasaydı, Kızım Yaşıyor Olabilirdi”

Defne Joy Foster’ın ölüm anına dair hatırlatmalarda bulunan Hatice Foster, kızının yanında olan gazeteci Kerem Altan‘ın ambulans çağırmak yerine dışarı çıkıp doktor aradığını söyleyerek, bu durumu büyük bir ihmal olarak nitelendirdi. “Altan, sokakta doktor arayacağına 112’yi arasa belki de kızım bugün hayatta olabilirdi” ifadelerini kullanan acılı anne, olayın ardından Altan ailesinden hiçbir başsağlığı mesajı almadığını da sözlerine ekledi.

Foster, yaşadığı acıyı dile getirerek, “Kerem Altan’ın Allah belasını versin. Bir kere bile bana başsağlığı dilemediler” dedi. Anne Foster, olayın sorumlularının adalet karşısına çıkarılması gerektiğini belirterek, kızının ölümünün ardından yapılan ihmallere karşı derin bir öfke beslediğini vurguladı.

“Defne, Çocuğuna Doyamadan Hayata Veda Etti”

Hatice Foster, en büyük üzüntüsünün kızının henüz küçük olan oğlu Can Kılıç’a doyamadan hayatını kaybetmesi olduğunu ifade etti. Defne’nin oğlu doğduktan sonra tüm hayatını ona adadığını belirten Foster, “Defne, oğlu daha bir buçuk yaşındayken aramızdan ayrıldı. Bir annenin en büyük mutluluğu, evladını büyütmektir ama kızım buna doyamadan öldü” dedi.

Foster’ın bu açıklamaları, Defne Joy Foster’ın geride bıraktığı ailesi üzerindeki derin üzüntüyü bir kez daha gözler önüne serdi.

Defne Joy Foster’ın Hayatına Kısa Bir Bakış

Defne Joy Foster, 1975 yılında Adana İncirlik Hava Üssü’nde dünyaya geldi. Babası Amerikalı bir NATO subayı olan Steve Foster, annesi ise Türk olan Hatice Nayman’dır. İzmir’de eğitimini tamamlayan Defne, televizyon dünyasına 1996 yılında Kral TV’de VJ olarak adım attı. Daha sonra dizi oyunculuğuna yönelen Foster, özellikle Sihirli Annem dizisindeki Eda karakteriyle büyük beğeni topladı.

Defne Joy Foster, 2008 yılında görüntü yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evlenmiş ve 2009 yılında oğlu Can Kılıç’ı dünyaya getirmişti. Ancak 2011 yılında ani ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden ünlü sunucunun ölümü, aradan geçen yıllara rağmen hala tam anlamıyla aydınlatılamadı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: