Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e Trafikte Alçak Saldırı: Defalarca Yumruklandı

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçı çıkışında saldırıya uğradı. Savcı İşçimen’in darp edilme anları kameralara yansıdı.

Meta Açıklaması: Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçı çıkışında saldırıya uğradı. Savcı İşçimen’in darp edilme anları kameralara yansıdı.


Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra, stadın önünde beklerken bir saldırıya uğradı. Savcı İşçimen, gişe sırasındayken, arkasında sürekli kornaya basan bir sürücüyü uyarmak amacıyla ona doğru ilerledi. Ancak bu sırada, uyardığı sürücü tarafından defalarca yumruklandı.

Saldırganın, yere düşürdüğü savcıyı acımasızca darp ettiği anlar, olay yerinde bulunan Ekol TV muhabiri tarafından kaydedildi. Görüntülerde, savcının aldığı darbeler sonrası yere düşerken, saldırganın darp etmeye devam ettiği net bir şekilde görüldü.

7 Suçtan Kaydı Bulunan Saldırgan Aranıyor

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin 7 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Olayın ardından hemen harekete geçen polis ekipleri, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Olayın Tanıkları Şokta

Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar, yaşanan bu vahim saldırı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çevredekilerin aktardığına göre, saldırı aniden gelişti ve kısa sürede sona erdi. Savcı İşçimen’in sağlık durumu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: