Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete tepki: Borçlara para yok, Paris’te müsrifliğe para çok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, havalimanının bölge kalkınmasına katkı sağlayacağını belirtti ve muhalefeti yatırımları karalamakla suçladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 58. havalimanı olan Çukurova Uluslararası Havalimanı‘nın açılış töreninde konuştu. Erdoğan, bu büyük projenin Mersin ve Adana’nın yanı sıra geniş bir bölgeye hizmet edeceğini belirterek, havalimanının ülke ekonomisine ve bölge kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

“Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalefet olmaz”

Adanalı ve Mersinli kardeşlerimizi kışkırtarak yapılan yatırımı gölgelemeye çalışıyorlar. Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalefet olmaz.Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa, eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil, halkın parasını Paris’te har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK’ya borç ödemeye, millete hizmet etmeye gelince kasada para yok, fakat cümbür cemaat Paris’te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok. Bunun takdirini de aziz milletime bırakıyorum tekrar söylüyorum insanımızın her türlü tenkitine serzenişine sonuna kadar tahammülümüz vardır ancak ülke ve milletin kaynakları üzerinden keyif çatanlara kulaklarımız tıkalıdır

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: