Cumhurbaşkanı Erdoğan Sporcuları Kabul etti: Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç Külliye’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan sporcular ve Avrupa'nın En İyi Keskin Nişancı Timi Yarışması'nda başarı gösteren askerleri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları‘nda madalya kazanan sporcular ve “8’inci Avrupa En İyi Keskin Nişancı Timi Yarışması”‘nda derece alan askerleri kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri öncesinde gerçekleşen buluşmada, Erdoğan sporcular, askerler ve antrenörlerle bir süre sohbet etti.

Derece Alanlar Arasında Yusuf Dikeç de Var

Erdoğan’ın kabul ettiği sporcular arasında, 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, güreşte erkekler serbest stil 125 kiloda bronz madalya kazanan Taha Akgül, tekvandoda kadınlar +67 kiloda bronz madalya kazanan Nafia Kuş Aydın, boksta kadınlar 57 kiloda bronz madalya kazanan Esra Yıldız Kahraman yer aldı.

Ayrıca, ABD Kara Kuvvetleri Avrupa ve Afrika Komutanlığı tarafından Almanya’da düzenlenen, 19 ülke ve 36 timin katıldığı yarışmada şampiyon olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve ikinci olan Özel Kuvvetler Komutanlığı takımlarından askerler de görüşmeye katıldı.

Görüşmeye Üst Düzey İsimler Katıldı

Görüşmede, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Hasan Doğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: