Cinayet Soruşturmasında Yeni Detay: Narin’in Cesedi Saklanırken İki Kişi Daha Olay Yerindeydi

Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme ortaya çıktı. Kamera kayıtlarına göre, cesedin saklandığı sırada olay yerinde iki kişi daha bulunuyordu. Görüntüler TÜBİTAK'a gönderildi.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi kenarında cesedinin bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Cinayetin faili olarak gösterilen ve itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın yalnız olmadığı, olay anında iki kişinin daha bölgede bulunduğu iddia ediliyor.

Sinyal Kayıtları ve Kamera Görüntüleri İncelendi

Nevzat Bahtiyar’ın olay günü saat 15.40 ile 16.30 arasında dere yatağı yakınlarında aracının görüldüğü ve telefonunun o bölgedeki baz istasyonlarından sinyal verdiği tespit edildi. Bölgeyi gören askeri üs bölgesine ait Şahin Gözü HD kamera kayıtları incelendiğinde, Bahtiyar’ın kırmızı renkli aracının 50 dakika boyunca park halinde olduğu görüldü. Ancak yapılan incelemelerde, Nevzat Bahtiyar dışında iki kişinin daha olay yerinde olduğu belirlendi.

TÜBİTAK İncelemesi Devrede

Görüntüler detaylı bir şekilde incelendikten sonra, olaya karışan iki kişinin kimlik tespiti yapılabilmesi için kayıtlar TÜBİTAK’a gönderildi. 6 kişilik uzman bir bilirkişi heyeti tarafından yapılacak çözümleme sonucunda, Nevzat Bahtiyar’ın yanında bulunan diğer kişilerin kimliği netlik kazanacak.

Soruşturmanın Seyri

Narin Güran’ın cesedinin bulunduğu saatlerde sadece itirafçı Bahtiyar’ın değil, iki kişinin daha olay yerinde bulunması, cinayetin daha karmaşık bir hal almasına neden oldu. Bu kişilerin Güran ailesinden mi yoksa Nevzat Bahtiyar’ın yakınları olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: