CHP’nin İkonik Kedisi Şero, Kronik Sağlık Sorunları Nedeniyle Hayatını Kaybetti

CHP’nin kedisi Şero, 20 yılı aşkın yaşamı ve kronik sağlık sorunları nedeniyle sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) simgesi haline gelen kedisi Şero, yaşa bağlı kronik sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirdi. 20 yılı aşkın süredir CHP Genel Merkezi’nde yaşayan Şero, Türk siyaseti içinde de zaman zaman gündeme gelerek hayvanseverlerin sevgisini kazandı.

Şero’nun Vefatı Cat Hospital Tarafından Duyuruldu

Şero’nun tedavi gördüğü Cat Hospital Kedi Hastanesi Başhekimi Doktor Tarkan Özçetin, X hesabından yaptığı açıklama ile bu üzücü haberi kamuoyuyla paylaştı. Doktor Özçetin, Şero’nun sabah saatlerinde yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Tedavi Süreci ve Şero’nun Son Günleri

Uzun süredir tedavi altında olan Şero, yaşı nedeniyle çeşitli sağlık sorunları yaşıyordu. Doktor Tarkan Özçetin’in açıklamasına göre, Şero’nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş ve en ileri teknolojilerle gereken tedaviler uygulanmıştır. Ancak 20 yaşına ulaşmış Şero, sabah saatlerinde tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yummuştur.

Başhekim Tarkan Özçetin’in açıklaması şu şekildedir:

“Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP’nin kedisi Şero, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir. 20’yi bulan ileri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan Şero, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır.

Şero’nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır. Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP Ailesi olmak üzere, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunarız. Hepimizin başı sağ olsun.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

Şero’nun Siyasi Simgesi ve Hayvanseverlere Etkisi

Şero, yalnızca CHP Genel Merkezi’nde bir kedi olarak değil, zaman zaman siyasi mizah ve sosyal medya paylaşımlarının da konusu olmuştur. Partililer ve hayvanseverler için bir tebessüm kaynağı olan Şero, Türk siyaset sahnesinde kendine özgü bir yer edinmişti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: