CHP Kulisleri Hareketlendi. Barış Yarkadaş: “Tunç Soyer’in Hedefi Genel Başkanlık”

Barış Yarkadaş, CHP'ye dair önemli bir kulis bilgisini paylaştı. Yarkadaş, İzmir Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in CHP Genel Başkanlığı için aday olmak istediğini öne sürdü.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Barış Doster, Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı programının konuğu oldu. Programa Barış Yarkadaş’ın Tunç Soyer iddası damga vurdu.

Barış Yarkadaş’tan CHP’ye Yönelik Çarpıcı İddia

Barış Yarkadaş, CHP‘ye yönelik çarpıcı bir kulis bilgisini paylaşarak, Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer‘in CHP Genel Başkan adayı olmak istediğini öne sürdü.

CHP Kulislerinde Tunç Soyer Hareketliliği

Yarkadaş’ın açıklamalarına göre, şu anda CHP kulislerinde konuşulanlar arasında Tunç Soyer‘in önümüzdeki süreçte CHP Genel Başkanlığı için çalışma yürüteceği yönünde iddialar yer alıyor. Soyer, önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara‘da bir araya gelmeyi planlıyor. Ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘ndan randevu talep ederek destek arayacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: