Bir Babanın Yaşayabileceği En Acı An: “Kızımın Kafasını Gördüm”

İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner, kızının canice öldürülmesinden sonra verdiği ifadede olayın korkunç detaylarını paylaştı. İşte yaşananlar.

Fatih Edirnekapı surlarında yaşanan korkunç olay, Türkiye’nin gündemine oturdu. 19 yaşındaki İkbal Uzuner, eski erkek arkadaşı Semih Çelik tarafından canice öldürüldü ve vücudu parçalara ayrıldıktan sonra surlardan aşağı atıldı. Ardından Semih Çelik de surlardan atlayarak intihar etti. İkbal Uzuner’in babası Hasan Uzuner’in verdiği ifade, olayın dehşet verici detaylarını gün yüzüne çıkardı.

“Kızımın Okulunu Değiştirdim”

Acılı baba Hasan Uzuner, kızının Semih Çelik ile lisede tanıştığını ve Çelik’in kızını sürekli rahatsız ettiğini belirtti. Uzun süren bu rahatsızlıklar sonucunda İkbal’in okulunu değiştirdiğini söyleyen baba, kızının psikolojisinin bozulduğunu ve bu süreçte onu bir psikoloğa yönlendirdiğini anlattı. Kızının psikolojik olarak iyileştiğini ve son 1.5 yıldır Semih Çelik ile hiçbir şekilde iletişim kurmadığını belirten Hasan Uzuner, Çelik’in annesinin kendilerine ulaşıp “Oğlumun yeni bir kız arkadaşı var, kızınızı artık rahatsız etmeyecek” demesi üzerine daha da rahatladıklarını ifade etti.

“Telefonu Evsiz Biri Bulmuş”

Olay günü İkbal’in annesi kızını aradığında, telefonu tanımadığı bir erkek açtı ve “Merak etme, kızın emin ellerde” dedi. Annenin tekrar araması üzerine başka bir erkek telefona çıkıp, telefonun surlardan aşağı düştüğünü söyledi ve yerini tarif etti. Hasan Uzuner, o esnada babasını hastaneye götürdüğünü ancak durumu öğrendikten sonra hemen eşine katıldığını ve kızlarının telefonunu almak için olay yerine gittiklerini ifade etti.

“Kalabalığın İçindedir Diye Düşündüm, Kızımın Kafasını Gördüm”

Hasan Uzuner, surlarda bir kalabalığın toplandığını görünce kızlarının o kalabalığın içinde olduğunu düşündüklerini anlattı. Ancak kalabalığa yaklaştıklarında korkunç bir manzarayla karşılaştı. Uzuner, “Kızımın kafasını gördüm” diyerek yaşadığı büyük acıyı ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: