Maccabi Tel Aviv’den Beşiktaş’a Mesaj: “Umarız Gerektiği Gibi İlgilenirler”

Maccabi Tel Aviv oyuncusu Osher Davida ve teknik direktör Zarko Lazetic, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İsrail basınındaki gerilim iddialarına yanıt verdiler.

Maccabi Tel Aviv‘de forma giyen Osher Davida ve teknik direktör Zarko Lazetic, UEFA Avrupa Ligi‘nde Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu. Davida, İsrail basınında yer alan tarafsız sahada oynama iddiaları ve iki takım arasında yaşanan gerilimle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş ile Maç İstanbul’da

Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv ile İstanbul‘da karşılaşacak. İsrail basınında, mücadelenin tarafsız sahada oynanacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara karşılık, Beşiktaş’ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar, “Maccabi Tel Aviv maçı burada oynanacak. Devlet büyüklerimiz gerekli tüm güvenlik önlemlerini alacaktır. UEFA da bu durumu algoritmaya bile almadı. UEFA’nın devletimize güvendiğini sanıyorum” ifadelerini kullandı.

Davida’nın Açıklamaları

Osher Davida, kuraya ilişkin yaptığı açıklamada, “Beşiktaş‘ın bizi ağırlayacağını biliyoruz ve gerilim şimdiden artmış durumda. Sagiv Jehezkel, İstanbul’da oynamaktan mutlu olacaktır. Ne olacağını bilmiyorum ama orada yapmamız gerekeni yapacağız. Umarım bizimle gerektiği gibi ilgilenirler. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum” dedi.

Teknik Direktör Lazetic’in Yorumu

Maccabi Tel-Aviv Teknik Direktörü Zarko Lazetic, “UEFA Avrupa Ligi‘nde zor bir kura çektik. Şampiyonlar Ligi seviyesindeki takımlara karşı oynayacağız. Adım adım ilerleyeceğiz, önce lig maçımıza odaklanacağız. Bu ay dört maçımız daha var. Braga, Avrupa’daki bir sonraki görevimiz olacak ama önce lige odaklanacağız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: