Çukur Dizisi görüntülü, Sezen Aksu şarkılı Berat Albayrak’a ‘Geri Dön’ Çağrısı!

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ı sevenler sosyal medyada 'ne olur dön' kampanyası başlattı. Çukur dizisi görüntüsü ve Sezen Aksu şarkısı ile oluşturulan bir video çokça paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı olan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’ın siyasete dönmesi için yapılan bir video gündem yarattı.

Söz konusu videoda, Çukur dizisinde başrol oyuncusu Yamaç Koçovalı’nın (Aras Bulut İynemli) tekrar mahalleye döndüğü ve pazarda yürüdüğü görüntüler yer aldı. Görüntülerde Sezen Aksu’nun “Geri Dön” şarkısı yer aldı.

Yapılan montajla pazarda bulunan vatandaşların Albayrak’a gülerek baktığı görülürken Albayrak’ın da vatandaşları selamlaması videoda yer aldı.

Söz konusu videoda, Albayrak yürürken limon satan bir vatandaşın elinden limon kasasını düşürmesi ve hayretle Albayrak’a bakması, bir çocuğun ise parmağıyla Albayrak’ı göstermesi dikkatleri çekti.

Paylaşılan videonun 27. saniyesinde pazardaki vatandaşların bakışları hayranlıkla bir noktada toplanırken bir anda Berat Albayrak’ın ortaya çıkması dikkat çekti.

Görüntüler çokça paylaşılırken Berat Albayrak’ın ismi sosyal medyada gündem oldu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: