Bakan Bolat’tan Yeşil Pasaport Açıklaması: “Kapsam Genişletilmeyecek, Güveni Sarsamayız”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeşil pasaportun kapsamının genişletileceği iddialarını yalanlayarak, uygulamanın değiştirilmeyeceğini belirtti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, son dönemde yeşil pasaportun kapsamının genişletileceği yönündeki iddialara net bir yanıt verdi. Bakan Bolat, “Uygulamayı genişletmiyoruz, yeşil pasaporta olan güveni sarsamayız” diyerek, bu konuda sosyal medyada yayılan yanlış bilgilere dikkat çekti.

Yeşil Pasaport Talebi ve Vize Sorunları

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve ATSO heyeti, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu‘nu ziyaret ederek, iş dünyasının yeşil pasaport taleplerini dile getirdi. Başkan Hacısüleyman, son dönemde artan vize sıkıntılarının iş dünyasını zor durumda bıraktığını ve bu konuda iş insanlarına öncelik verilmesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Bolat: Yeşil Pasaportta Değişiklik Yok

Bakan Bolat, yeşil pasaportun kapsamının genişletileceğine dair sosyal medyada yayılan bilgilere açıklık getirerek, “Sosyal medya dezenformasyonu ile yeşil pasaport uygulamasına dahil edildiği iddia edilen meslek grupları oldu. Fakat bu tamamen yanlış bir bilgi. Uygulamayı genişletmiyoruz, yeşil pasaporta olan güveni sarsamayız” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: