Barış Pehlivan’dan Bahçeli’nin Sözlerine Jet Yanıt: “Dört Soytarı Muhabirden Biriyim, Kayda Geçsin”

Barış Pehlivan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "dört soytarı muhabir" ifadesine jet yanıt verdi. Pehlivan, "Dört soytarı muhabirden biriyim, kayda geçsin" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti davası ve MHP’ye yönelik eleştirilere karşı sert açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, MHP’yi hedef alan iddialara yanıt verirken, Ülkü Ocakları ve partisine yönelik operasyon girişimlerine karşı net bir duruş sergiledi. Ayrıca, Sinan Ateş’in annesi tarafından yapılan açıklamalara da sert tepki gösterdi.

Bahçeli, “Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar. Şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir” diyerek tepkisini dile getirdi. Özellikle Sinan Ateş’in annesinin açıklamalarını eleştiren Bahçeli, “Yaşı başına bakmadan, önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın figüranı olmak hanımefendiye asla yakışmamaktır. Herkes haddini bilsin” sözleriyle sert bir uyarıda bulundu.

MHP Davayı Yakından Takip Ediyor

Bahçeli, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Sinan Ateş cinayeti davasının MHP tarafından yakından takip edildiğini belirterek, “MHP, malum davayı dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur, aslında buna değecek hiç kimse yoktur” dedi. Bahçeli, yapılan eleştirilerin siyasi kışkırtma amacı taşıdığını ve MHP’ye yönelik organize bir operasyonun parçası olduğunu iddia etti.

Konuşmasında CHP lideri Özgür Özel’i de hedef alan Bahçeli, “Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddiaların şahsın gibi çürüktür” dedi.

Bahçeli, eleştirilerde bulunanları da hedef alarak, “Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız” ifadelerini kullandı. Ayrıca, CHP ve bazı medya kuruluşlarına yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, “Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın,  dört soytarı muhabir ile MHP’yi sorgulayamazsınız!” diyerek uyarıda bulundu.

Barış Pehlivan’dan Bahçeli’nin Sözlerine Jet Yanıt

“Dört soytarı muhabirden biriyim, kayda geçsin…”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: