Azerbaycan’da Fatih Terim Sesleri: Neftçi Bakü Onu Çok İstiyor

Neftçi Bakü, Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim'i takımın başına getirmek için görüşmelere hazırlanıyor. Azerbaycan ekibi, Terim'i takımın kötü gidişatını düzeltmek için düşünüyor.

Türk futbolunun “İmparator” lakaplı efsane teknik direktörü Fatih Terim‘e Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü‘nün talip olduğu iddia edildi. Panathinaikos ile yollarını ayıran ve şu anda boşta olan Terim’e, Azerbaycan futbolunda büyük ses getirecek bir teklif yapılabileceği konuşuluyor.

Neftçi Bakü Terim’le İletişime Geçiyor

Azerbaycan’ın en çok okunan spor haber sitelerinden Sportinfo.az, Neftçi Bakü’nün takımın kötü gidişatını düzeltmek için Fatih Terim ile temas kurmayı planladığını belirtti. Kulüp yönetiminin Terim’i takımın başına getirmek istediği ve yakında sıcak gelişmelerin yaşanabileceği öne sürüldü.

“Fatih Terim Büyük Ses Getirir”

Azerbaycanlı spor yorumcusu Elçin Cafarov, Neftçi Bakü’nün tarihinin belki de en kötü günlerini yaşadığını belirterek, Ukraynalı teknik direktör Roman Grigorchuk ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığını söyledi. Cafarov, “Fatih Terim, vizyon olarak Neftçi Bakü’ye layık bir hoca. Kulüp yönetimi Terim’i çok istiyor, bu transfer büyük ses getirir” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: