Arda Turan’dan Yıllar Sonra Gelen ‘Berkay’ İtirafı: “Sen Mafya Babası Mısın? Bu Güç Zehirlenmesi Nedir?”

Arda Turan, hayatının anlatıldığı "Arda Turan Yüzleşme" belgeselinde geçmişte yaşadığı hataları ve pişmanlıklarını samimi bir şekilde itiraf etti.

Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Arda Turan, Amazon Prime Video’da yayınlanan “Arda Turan Yüzleşme” adlı belgeselde hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Kariyeri boyunca yaşadığı başarıların yanı sıra yaptığı hatalar ve pişmanlıklarla da gündeme gelen Turan, belgeselde bu konularla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle şarkıcı Berkay ile yaşadığı bar kavgası ve ardından hastaneye silahla gitmesiyle ilgili yaptığı özeleştiri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

“En Yanlış Olduğum Konu”

Belgeselde, şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga ve sonrasında hastaneye silahla gitmesi üzerine konuşan Arda Turan, bu olayın hayatındaki en büyük hatalardan biri olduğunu ifade etti.

Turan, “Adam yaralamadan, silahtan ceza aldım. Haklı olarak. Bunların hepsinde suçum var. Ama en yanlış olduğum konu, bar kavgası da değil. Hastaneye silahla gitmek. Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor? Kendindeki bu kadar güç zehirlenmesi nedir? Bunların hepsi gerçek doğru.” diyerek yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Özeleştiri ve Dönüşüm

Belgeselde ayrıca, Turan’ın kariyeri boyunca aldığı kararlar ve yaşadığı dönüşümler de ele alınıyor. Kendi hatalarını açıkça itiraf eden Turan, bu süreçte yaşadığı pişmanlıkları ve hatalardan çıkardığı dersleri izleyicilere aktarıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: