Arda Turan Ekonomi Yorumunu Değerlendirdi: “Sıçmışım!”

Arda Turan, geçmişte ekonomiyle ilgili yaptığı yorumları değerlendirdiği belgeselde, "Sıçmışım. Bilgim olmadığı konular hakkında yorum yapmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil" diyerek samimi itiraflarda bulundu.

Eski milli futbolcu ve Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, hayatını konu alan “Arda Turan: Yüzleşme” belgeselinde, geçmişte ekonomiyle ilgili yaptığı yorumlar hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu. Amazon Prime‘da yayımlanan belgeselde, Turan’ın “Türk ekonomisi çok iyi, dolarda biraz dalgalanma var, faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum” şeklindeki sözleri yeniden gündeme geldi.

“Bilgim Olmadığı Konularda Yorum Yapmışım”

Arda Turan, bu sözleriyle ilgili olarak, “Sıçmışım. Bilgim olmadığı konular hakkında yorum yapmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil. Rezillik, söylenecek hiçbir şey yok. Tamamıyla saçmalamışım” diyerek yaptığı hatayı açıkça kabul etti. Ayrıca, “Zaten benim ekonomi dergisiyle röportajda ne işim var, onu benle istememelilerdi. Birini kırmayayım diye bir röportaj yapmışım” ifadelerini kullandı.

Belgeselde Gündem Olan İtiraflar

Arda Turan‘ın bu samimi itirafı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü futbolcu, geçmişte ekonomiyle ilgili yaptığı açıklamaların tamamen hatalı olduğunu belirterek, bu konuda konuşmaması gerektiğini kabul etti. Belgesel, Turan’ın kendi hatalarıyla yüzleştiği anları ve yaptığı pişmanlıkları izleyicilere aktarıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: