Ali Sabancı Tekne Kazasını Anlattı: “Herkes Hayatta mı?”

Ali Sabancı, Yunanistan'da geçirdiği tekne kazasını anlattı. Sabancı, kaza sonrası bilincinin kapalı olduğunu ve 9 gün sonra hastanede uyandığında ilk sorusunun "Herkes hayatta mı?" olduğunu söyledi.

İş insanı Ali Sabancı, geçen yıl ailesiyle birlikte Yunanistan’da geçirdiği tekne kazasını Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD) toplantısında anlattı. Sabancı, kazanın ardından yaşadığı zor günleri ve kurtuluş sürecini toplantıya katılan iş insanlarıyla paylaştı.

ANSİAD’ın 2024 yılı faaliyet dönemi 11’inci olağan toplantısında konuşan Sabancı, kazadan sonra yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

“Deniz motoru sürüyordum. Eşim ciddi şekilde yaralandı, yüzü parçalandı. Ben ise 10-11 ameliyat geçirdim. Çocuklarımız teknede bizimleydi, kayaya çarptık ama çocuklar suya düştü. Allah’ın işi, büyük teknede çalışan iki ekip vardı, onlardan birinin omzu çıktı. Daha önce benzer bir kazada kayaya çarpanlar maalesef hayatını kaybetmişti.”

Sabancı, kaza sonrası bilincinin kapalı olduğunu ve 9 gün sonra hastanede uyandığında ilk sorusunun “Herkes hayatta mı?” olduğunu söyledi. Yaklaşık 3-4 ay hastanede tedavi gören Sabancı, bu süreçte yaşadığı tecrübelerin ona her geçen gün hayatta küçücük şeyleri büyütmemeyi öğrettiğini belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: