AKP Milletvekili Ensarioğlu: “Narin’in Ailesi Bizim Dostlarımız, Bilip Söylemememiz Gereken Şeyler Var”

AKP Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: "Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü Narin'in ailesi bizim dostlarımız, herkes suçlu değil; AK Parti ilçede yeğenleri var."

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde bulundu. Soruşturma kapsamında 21 kişi gözaltına alındı, aralarında Narin’in aile üyeleri de bulunuyor. AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, olayın hassasiyetine dikkat çekti.

Ensarioğlu, “Soruşturmada gizlilik var, bazı şeyleri bilip söylemememiz gerekiyor. Çünkü aile bizim dostlarımız. Ailede şüpheli olanlar olabilir ama bu, tüm aileyi suçlu yapmaz” dedi. Sosyal medyada aile hakkında yapılan spekülasyonlara da değinen Ensarioğlu, olayın siyasi boyutlara çekilmemesi gerektiğini vurguladı.

Siyasi Partilere İlişkin Spekülasyonlara Tepki

Ensarioğlu, ailenin siyasi geçmişine değinerek, “Aile Refah Partisi geleneğinden geliyor, ancak siyasetle bu olayın ilgisi yok. Aileyi karalamak çok çirkin bir şey, siyaseti bu olaydan uzak tutmalıyız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Narin Güran’ın ölümüyle ilgili açıklama yaparak, “En ağır cezaların verilmesi için sürecin takipçisi olacağım” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: