Kılıçdaroğlu’na ‘Zorla Getirme’ Kararı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hakaret Davasında Yeni Gelişme

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan olaylarını kısa kısa derledik. Gündeme damga vuran gelişmeleri bu özetlerle takip edin...

Kenan İmirzalıoğlu, Hasan Yalnızoğlu’nun cenazesinde 7 yaşındaki kızını görünce gözyaşlarını tutamadı.

  • İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi, Erdoğan’a hakaret davasında yargılanan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “zorla getirme” kararı çıkarttı. (Barış Yarkadaş)
  • Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan dalga geçer gibi ortak açıklama: “Doğal afet zamanlarında iletişim altyapılarına yönelik talebin olağanüstü artmasından dolayı, iletişimin data/internet üzerinden yapılmasını ya da SMS gibi alternatif kanalların kullanılmasını tavsiye ederiz.”
  • Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: “Bu deprem 2023 yılındaki depremin artçısıdır.”
  • İsrail, Lübnan’ın birçok noktasını aralıksız bir şekilde vuruyor.
  • Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Adıyaman’da da eğitime 1 gün ara verildi.
  • Rasim Ozan Kütahyalı: “Köfteci Yusuf olayı Türkiye’nin bir açıkhava tımarhanesi olduğunun ispatıdır. Adam çıktı ‘benim dayım olsa böyle mi olurdu’ dedi. Muhalefette Köfteci Yusufculuk başladı. Ulan 4 gün önce adama Tayyip Erdoğan’ın şirketi diyordunuz.”

Depremde koşarak kaçan bir vatandaş, telefonunu masada unuttuğunu fark edince binaya dönüp telefonunu aldı.

Akit yazarı İdris Günaydın’dan iğrenç yorum: İslam’da kadınların ne kafaları kesilir ne de fahişelik yaparlar. Ama Kemalistler yakın temasta bulunduklarının ya kafasını kesiyorlar ya da şekilde görüldüğü gibi sokağa atıyorlar. Kullanılan mendil gibi…”

Jahrein’den açıklamalar: “Oyun şirketimi asla Türkiye’de açmayacağım. Buraya borçlu olduğumu artık düşünmüyorum. Bundan sonra asla Twitter’da bulunmayacağım.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: