Ahmet Çakar’dan Mourinho’ya Ağır Sözler

Ahmet Çakar, Mourinho’yu sert sözlerle eleştirdi. Mourinho’ya hoca moca değilsin diyen Ahmet Çakar, Mourinho’yu istifaya davet etti!

Ahmet Çakar, “Jose Mourinho adlı şahıs artık EYT statüsünde. Git Portekiz’e torun besle. Sen hoca moca değilsin. Sen hocalık vasıflarını kaybetmiş bir adamsın. Sen yıllar önce Maxim Gazinosundaki en büyük starken şimdi yavaş yavaş Tarlabaşı pavyonlarına doğru ilerliyorsun.” diyerek Portekizli hocayı sert bir dille eleştirdi.

Çakar, “Mourinho, sen bu saatten sonra dünya çapında bir hoca değil, emeklilikte yaşa takılan bir teknik direktör olursun. Kusura bakma.” diyerek Portekizli hocayı istifaya davet etti.

Mourinho hakemlerde isyan etti!

Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho maç sonu “Çok şey söyleyebilirim ama söylemek istemiyorum. Bakalım bizim stadyumumuzdaki bir takım böyle bir gol attığı zaman sayılacak mı?” açıklaması yaptı. Ahmet Çakar’dan açıklama gecikmedi.

Ahmet Çakar Mourinho bu sözüne ise “Sen hakemlerle bile kazanamayan bir teknik direktörsün” açıklaması yaptı.

Mourinho ve Ahmet Çakar açıklamalarında hakemin devreye girmesiyle son sözü Levent Tüzemen söyledi. Levent Tüzemen, “Jose Mourinho ile ilgili en güzel sözü Guardiola söylemiş. “Eğer Mourinho hakemlerle ilgili konuşmaya başlamışsa işler iyi gitmiyordur!”” diyerek noktayı koydu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: