18 Gün Sonra Acı Haber: Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu

18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni Van Gölü’nde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya acı haberi duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş‘in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Bakan Yerlikaya, 27 Eylül 2024 tarihinde Van‘daki KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kaybolan genç kadının, Van Gölü yakınlarındaki Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu duyurdu. 18 gün süren arama çalışmaları sonunda Rojin Kabaiş‘in cansız bedenine ulaşılması, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Kayıp Rojin’in Trajik Sonu

Rojin Kabaiş, 18 gün önce Van‘daki KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kayıplara karışmıştı. Ekipler, genç kadını bulmak için seferber olmuş, çeşitli yerlerde arama çalışmaları yapmıştı. Van Gölü çevresinde yoğunlaşan aramalar sonucunda, Molla Kasım Köyü sahilinde Kabaiş’in cansız bedenine ulaşıldı. Arama çalışmalarını yürüten ekipler, olayın tüm boyutlarını araştırmak üzere soruşturmayı sürdürüyor.

İçişleri Bakanı’ndan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.”

Bu üzücü gelişme, Kabaiş’in ailesi, arkadaşları ve üniversite topluluğu üzerinde derin bir etki bıraktı. Kabaiş’in kayboluşundan bu yana yapılan çağrılar ve umut dolu bekleyiş, maalesef trajik bir sonla noktalandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma yetkililer tarafından sürdürülüyor. Rojin Kabaiş‘in ölüm nedeni ve detaylar üzerinde titizlikle duruluyor. Bakanlık yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sonuçlarını en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: