Friends’in Joey’i Matt LeBlanc Yıllar Sonra Görüntülendi: Tanınmaz Halde

Friends dizisinin sevilen oyuncusu Matt LeBlanc, Los Angeles sokaklarında görüntülendi. Zamanın izlerini taşıyan oyuncu, hayranlarını şaşırttı.

Friends dizisinin sevilen karakteri Joey Tribbiani‘yi canlandıran ünlü oyuncu Matt LeBlanc, yıllar sonra sokakta görüntülendiğinde hayranları onu tanımakta zorlandı. 57 yaşındaki LeBlanc, Los Angeles sokaklarında dolaşırken görüntülendi ve eski günlerinden oldukça farklı bir görüntü sergiledi. Kilo almış ve saçları beyazlamış olan oyuncu, rahat kıyafetleri ve beyzbol şapkasıyla dikkat çekti.

Matthew Perry’nin Kaybı Büyük Yıkım Oldu

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında, Friends dizisinin bir diğer yıldızı Matthew Perry‘nin vefatı Hollywood’u derinden sarsmıştı. Perry’nin ani ölümü, LeBlanc ve diğer Friends oyuncuları için büyük bir şok yaratmıştı. Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer ve Matt LeBlanc, Perry’nin kaybıyla sarsıldı ve duygu dolu paylaşımlar yaptı.

LeBlanc, Perry’nin ardından en erken tepki veren isimlerden biri oldu ve sosyal medya hesabından dostuna veda ederek, “Birlikte geçirdiğimiz zamanlar hayatımın en güzel zamanlarıydı. Seni asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Chandler Bing ve Joey Tribbiani karakterlerinin dostluğuna da atıfta bulunarak, “Sanırım bana borçlu olduğun 20 dolar sende kalacak” diye ekledi.

Eski Günlerden Çok Uzak

LeBlanc, ünlü sitcom Friends‘in sona ermesinin ardından oyunculuk kariyerine devam etti, ancak son dönemde gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Paparazziler tarafından Los Angeles’ta görüntülendiğinde, yılların getirdiği değişiklikler hayranlarının dikkatini çekti. LeBlanc’ın kilo aldığı ve saçlarının beyazladığı gözlerden kaçmadı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: