Ünlü İsimler Narin’in Ölümüne İsyan Etti: “İdam Gelmeli!”

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Ünlü isimler, sosyal medyada tepkilerini dile getirerek olayı kınadı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran‘ın cansız bedeni, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından dere yatağında bulundu. Bu acı haber Türkiye genelinde büyük üzüntü yaratırken, ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden tepkilerini dile getirdi. Narin’in ölümüne sebep olanlara karşı sert ifadeler kullanarak, olayı kınadılar.

Ünlü İsimlerden Tepkiler

Demet Akalın: “İdam gelmeli !!! İnsan hakkıysa Narin’in hakkıydı yaşamak!!! Tecavüzcülere bebeklere uzanan eller yaşamamalı!”

Arzu Yanardağ, “Narin melek olmuş. Ah benim güzel yavrum, talihsiz kızım. Sana kıyanlar en büyük acıyı yaşasın” diyerek duygularını paylaştı.

Deniz Seki, “Sözün bittiği yerdeyiz… İnsanlığın bittiği noktadayız… O daha bir çocuk ne istediniz! Elleriniz kırılsın” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Ebru Polat, “Eyvahlar olsun, masum bir çocuk daha gitti… Sinirim bozuldu, bu nedir ya! Nasıl bu kadar kötü olabilir insanın akrabası!” şeklinde isyan etti.

Gülben Ergen, “Yapan, göz yuman kim varsa öğrenmek istiyoruz. Neden kıydılar küçük kıza? Ah, gitti masum meleğimiz gitti!” dedi. Ayrıca, “Narin’in cansız bedeni köye 3 km uzaklıktaki dere yatağında bulundu. Biri onu saklayıp sonradan mı bıraktı? 19 gün boyunca devletin tüm birimleri bunu gözden kaçırmış olamaz” ifadeleriyle tepkisini sürdürdü.

Ayşegül Aldinç, “Susan tüm köy bu cinayetten sorumlu. Bu aşağılık cinayeti gerçekleştirenler en ağır cezayı almadan vicdanlarımızda açılan yara kapanmayacak” diyerek büyük üzüntüsünü paylaştı.

Begüm Birgören, “Bu karanlığın dibi, tarifi yok” diyerek yaşanan olayın acısını ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: