UEFA Avrupa Ligi’nde Favoriler Belli Oldu: Fenerbahçe ve Galatasaray İlk 10’da

UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk oranları açıklandı. Fenerbahçe ve Galatasaray 7. favori, Beşiktaş ise 10. sırada yer alıyor. İşte Türk takımlarının şampiyonluk şansı.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon Türkiye’yi temsil edecek olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın şampiyonluk oranları belli oldu. Kura çekimlerinin ardından, bu üç takımın rakipleri açıklandı ve turnuvadaki şampiyonluk şansları oranlarla ifade edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray 7. Sırada

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray, 19.00 oranla 7. sırada favori gösterildi. İki takımın da rakipleri karşısındaki performansı, bu sezon Avrupa’da önemli bir mücadele vereceklerini gösteriyor.

Beşiktaş 10. Sırada

Beşiktaş, 35.00 oranla 10. favori olarak yer aldı. Beşiktaş’ın şampiyonluk şansı, diğer iki Türk takımına göre daha düşük olarak değerlendirilse de, turnuva boyunca sürpriz yapma potansiyeline sahip.

Diğer Favori Takımlar

Avrupa Ligi’nin en büyük favorisi, 5.2 oranla Tottenham olarak gösterildi. Onu 5.6 oranla Manchester United ve 8.4 oranla Roma takip etti. Athletic Bilbao, Porto ve Real Sociedad ise 11.00 oranla dördüncü sırada yer aldı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: