Messi’den Ronaldinho’ya Sürpriz Destek: “Formayı Satmadım Ama Para Gönderildi”

Ronaldinho, Messi'nin ona hapisten çıktıktan sonra yaptığı yardımı ve imzalı forma üzerinden gelişen dostluklarını anlattı.

Bir dönem futbol dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Ronaldinho, zor günlerinde Lionel Messi‘den aldığı desteği paylaştı. Ronaldinho, Messi’nin kendisini hapisten kurtarmakla kalmadığını, ona minnetini göstermek için imzalı bir forma verdiğini açıkladı. Ancak olaylar beklenmedik bir şekilde gelişti.

Ronaldinho, parasız kaldığı bir dönemde Messi‘den aldığı desteği şu sözlerle anlattı: “Minnetimi göstermek için onu ziyaret ettim ve bana imzalı bir Barcelona forması verdi. Formada onun ve diğer bazı oyuncuların imzaları vardı.” Ancak Messi’nin bu hediyesi, Ronaldinho’nun hayatında yeni bir dönüm noktasına sebep oldu.

Messi’nin önerisi üzerine bir siteyle iletişime geçen Ronaldinho, formayı satmak istemediğini belirtti. Ancak şaşkınlığı şu sözlerle dile getirdi: “Satmadığımı söylediğim halde site bana para gönderdi.” Olayı araştıran Ronaldinho, Messi’nin ona sürpriz bir iyilik daha yaptığını öğrendi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: