Hermes Hisseleri ile Milyoner Olan Akrabalar: Guerrand’ın 4,3 Milyon Dolarlık Bağışı

Hermes ailesi, uzaktan akraba olan Wilfried Guerrand’ın 4 çocuğuna 4,3 milyon dolarlık hisse bağışlamasıyla dikkat çekti. Hermès hisseleri yüzde 12 artış gösterdi.

Hermès ailesi, Avrupa’nın en zengin ailelerinden biri olarak lüks marka Hermès International SCA’nın arkasında büyük bir servet biriktirdi. Bu servet, uzaktan akraba olan Wilfried Guerrand’ın çocuklarına 4,3 milyon dolarlık hisse bağışlamasıyla dikkat çekti.

Guerrand’ın Hisse Bağışı

53 yaşındaki Wilfried Guerrand, Hermès’in icra komitesinde metrikler, bilgi sistemleri ve verilerden sorumlu. Bu yıl dört çocuğuna her birine 450 hisse senedi olmak üzere toplamda 4,3 milyon dolar değerinde hisse bağışladı. Hermès’in hisseleri bu yıl yaklaşık yüzde 12 oranında artış gösterdi ve sektördeki gerilemeye rağmen başarılı bir performans sergiledi.

Aile İçinde Dev Servet

Hermès ailesi, 1837 yılında Thierry Hermès tarafından kurulan şirketin bugünkü büyük servetinin arkasındaki isim. Ailenin doğrudan varislerinin sayısı 100’den fazla ve servetleri 170,1 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. Axel Dumas ve Eric de Seynes gibi isimler ailenin yönetim kademesinde yer alıyor.

web sitesi uygulama / geliştirme: