Demokratlar İçin Harris’in Operasyonu Başladı: 24,5 Milyon Dolarlık Destek

Kamala Harris’in bağış kampanyası, Demokrat kuruluşlara 24,5 milyon dolar aktaracak. Temsilciler Meclisi, Senato ve eyalet düzeyindeki yarışlar bu fonla desteklenecek.

New York Times‘ın haberine göre, Başkan Yardımcısı Kamala Harris, bağış kampanyası aracılığıyla Demokratik kuruluşlara 24,5 milyon dolar aktaracak. Harris’in kampanyası, Temsilciler Meclisi ve Senato’da yarışan Demokrat adaylara büyük mali destek sağlayacak. Bu fon, Demokrat Valiler Birliği ve Demokrat başsavcılar gibi kuruluşlara da yönlendirilecek.

Demokratik Kuruluşlara Büyük Fon Aktarımı

Harris’in kampanya şefi, Başkan Yardımcısı Harris’in bağış toplama kampanyasının Demokrat adayların seçimlerini desteklemeye yönelik olduğunu açıkladı. Harris’in kampanyası, Temsilciler Meclisi ve Senato Demokrat kampanya kollarına 10’ar milyon dolar, eyalet yasama meclisi Demokratlarına ise 2,5 milyon dolar yönlendirecek. Ayrıca Demokrat Valiler Birliği ve başsavcıların kampanya kollarına da 1’er milyon dolar aktarılacak.

Harris’in Mali Desteği Artıyor

Bu bağışlar, Harris’in mali desteğinin ne kadar arttığını ve Demokratların eyalet düzeyindeki yarışmalara verdiği önemi gösteriyor. Barack Obama döneminde Demokrat Parti, eyalet düzeyindeki yarışmalarda büyük kayıplar yaşamıştı. O zamandan beri, eyalet ve yerel düzeydeki yarışlara daha fazla para yönlendirmek için çaba sarf ediliyor.

2024’ün En Pahalı Yarışları

2024 yılında en pahalı başkanlık dışı seçimler arasında, Senato’nun kontrolünü belirleyecek olan Arizona, Montana, Ohio, Pennsylvania ve Wisconsin eyaletlerindeki yarışlar yer alacak. Harris’in kampanyasından gelen milyonlarca dolar, bu bölgelerdeki çekişmeli yarışlara yönlendirilecek.

Harris’in Kampanyası Büyük Bir Başarı Yakaladı

Harris’in kampanya başkanı Jen O’Malley Dillon, Başkan Yardımcısı Harris’in bu seçimleri özgürlükler ve ekonomik fırsatlar için verilen bir mücadele olarak gördüğünü belirtti. Harris’in kampanyası, adaylığından bu yana büyük mali destek topladı ve Demokratik Ulusal Kongre boyunca 82 milyon dolar, adaylık sürecinin ilk ayında ise 540 milyon dolar topladığını duyurdu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: