NBA’den Avrupa’ya: Cedi Osman Real Madrid Yolunda mı?

Cedi Osman'ın NBA'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olma ihtimali konuşuluyor. İspanyol basını, milli basketbolcunun Avrupa'ya dönüşünü yakından takip ediyor.

İspanya ve İtalya spor basınında çıkan haberlere göre, NBA takımlarından San Antonio Spurs ile sözleşmesi sona eren Cedi Osman, Real Madrid‘in transfer hedeflerinin başında yer alıyor. Marca, “Madrid’in gerçek opsiyonu Cedi Osman” başlığıyla verdiği haberde, milli basketbolcunun Avrupa’ya dönme olasılığına dikkat çekti. AS ve El Mundo Deportivo da, Real Madrid’in Cedi Osman’ı kadrosuna katmak için ciddi bir girişimde bulunduğunu yazdı.

Cedi Osman’ın Avrupa’ya Dönüş İhtimali

29 yaşındaki kısa forvetin, NBA’deki sözleşmesinin sona ermesiyle Avrupa‘ya dönme olasılığı gündemde. Son 7 sezonunu NBA’de geçiren Cedi Osman, geçen sezon San Antonio Spurs formasıyla 72 maça çıkarak 6.8 sayı, 2.5 rebound ve 1.7 asist ortalamaları yakaladı. Avrupa’da yeniden oynama ihtimali olan takımlar arasında, daha önce formasını giydiği Anadolu Efes de bulunuyor.

Real Madrid’in Transfer Hamleleri

Baş antrenörlüğünü Chus Mateo’nun yaptığı Real Madrid, yeni sezon öncesi kadrosunda ciddi değişikliklere gitmiş durumda. Takımdan ayrılan 6 oyuncunun ardından, Real Madrid kadrosunu Andrew Rathan-Mayes, Serge Ibaka, Andres Feliz ve Usman Garuba ile güçlendirdi. Şimdi de Cedi Osman, transfer listelerinin en üst sırasındaki isim olarak öne çıkıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: