Dilan Polat, Eşi Engin Polat’ı Duruşma Öncesi Cezaevinde Ziyaret Etti

Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu eşi Engin Polat'ı duruşma öncesi cezaevinde ziyaret etti. Gazetecilere yanıt vermedi.

Dilan Polat, ‘kara para aklama’ ve ‘vergi kaçırma’ suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanıp, 9,5 ay sonra tahliye edilmişti. Tahliyesinin ardından Dilan Polat, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat’ı ziyaret etti.

Dilan Polat, 9,5 Ay Sonra Tahliye Edildi

5 Kasım 2023’te tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının başvurusuyla 19 Ağustos’ta tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan bir gün sonra, Çorlu’daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda eşi ve kayınpederini ziyaret eden Polat, bugün görülecek duruşma öncesinde de aynı cezaevine bir ziyaret daha gerçekleştirdi.

Ziyaret Sonrası Gazetecilere Yanıt Vermedi

Yanında çocuklarıyla birlikte cezaevine giden Dilan Polat, önce eşi Engin Polat, ardından kayınpederi Sezgin Polat ile birer saat görüştü. Ziyaretin ardından cezaevinden ayrılan Polat, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: