‘Gandalf’a Dönüş: Ian McKellen, ‘The Hunt for Gollum’ Filminde Yer Alabilir

Ian McKellen, Andy Serkis'in yöneteceği The Hunt for Gollum adlı yeni Yüzüklerin Efendisi filminde Gandalf rolünü yeniden canlandırmak için teklif aldı. Film, 2026'da vizyona girecek.

Ian McKellen, Andy Serkis’in yönetmenliğini üstleneceği yeni Yüzüklerin Efendisi filmi The Hunt for Gollum‘da bir kez daha Gandalf karakterini canlandırması için teklif aldığını açıkladı. Hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit üçlemelerinde sevilen büyücü Gandalf’ı canlandıran usta aktör, Londra merkezli Big Issue dergisine yaptığı açıklamada, “Yüzüklerin Efendisi’ne duyulan coşku hiç azalmıyor,” dedi.

McKellen, detaylar hakkında fazla bilgi vermese de, kendisine daha fazla film yapılacağı ve Gandalf’ın bu filmlerde yer alacağı bilgisinin iletildiğini belirtti. Ayrıca, rolü yeniden canlandırmasının umulduğunu ifade etti.

Bu yılın başlarında, Andy Serkis‘in Gollum karakterine odaklanan iki Yüzüklerin Efendisi filminde daha rol alacağı ve aynı zamanda yönetmenlik yapacağı doğrulanmıştı. Üçlemenin ünlü yönetmeni Peter Jackson da yapımcılar arasında yer alıyor.

Gandalf Rolüne Dönüş İhtimali

Yeni filmin vizyon tarihi 2026 olarak belirlenmiş durumda, ancak McKellen henüz senaryonun tamamlanmadığını söyledi. “Ne zaman olacak bilmiyorum. Senaryo nedir? Henüz yazılmadı. O yüzden ellerini çabuk tutsalar iyi olur,” diye ekledi.

McKellen, kısa bir süre önce Londra’daki West End’de Shakespeare performansı sırasında sahneden düşmüştü. Durum hakkında konuşan 85 yaşındaki aktör, “Bunun yaşlılıktan ziyade bir kaza olduğuna kendimi ikna etmeye çalışıyorum,” dedi. Yılın geri kalanında izin alacağını belirten McKellen, bunun ihtiyacından çok isteği nedeniyle olduğunu söyledi.

Usta aktörün yeni filmi The Critic, bu ay vizyona girecek. Anand Tucker‘ın yönetmenliğini yaptığı film, 1934 Londra’sında geçiyor ve McKellen’a Gemma Arterton, Mark Strong, Lesley Manville ve Romola Garai gibi isimler eşlik ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: