Kerem Aktürkoğlu Resmen Benfica’da: Galatasaray 12 Milyon Euro Kazandı

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan Benfica'ya transfer oldu. 12 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %10 pay ile transfer resmiyet kazandı.

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya transferi resmiyet kazandı. Milli futbolcu, Portekiz ekibi Benfica ile sözleşme imzaladı. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcunun transfer detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Transferin Detayları

Benfica, Kerem Aktürkoğlu transferi için Galatasaray’a 12 milyon euro ödeyecek. Ayrıca, Galatasaray, milli futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârdan %10 pay alacak.

Galatasaray’ın KAP Açıklaması

Galatasaray’ın KAP’a yaptığı duyuru şöyle:

“Profesyonel futbolcumuz Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD, şirketimize net 12.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD elde edeceği transfer bedelinin kârının %10’unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: