Adalet Bakanı Tunç’tan Narin Güran Açıklaması: “Dağ Taş Aranıyor Ama Maalesef Bulamadılar”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında açıklamalarda bulundu. Tunç, Narin'in hala bulunamadığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında açıklamalarda bulundu. 2024-2025 Adli Yıl açılış resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, yapılan yoğun aramalara rağmen küçük Narin’in hala bulunamadığını belirtti.

Bakan Tunç, “Dağ taş aranıyor ama maalesef bulamadılar. Soruşturma ile ilgili yayın yasağı yapıldı. Soruşturmanın selameti açısından orada çekim yapmak doğru değil. İfadeler alındı. Şüpheli görülen kişilerle ilgili birtakım ifadeler ve tespitler yapıldı. Ağabeyi incelendi, adli tıp inceledi. O izlerin kime ait olduğunun belli olmadığına dair bir karar verildi. Amcası alındı. Soruşturma devam ediyor, bizim bir şey söylememiz doğru değil” dedi.

Bakan Tunç ayrıca, anne ve babadan alınan kan örneği ile amcanın arabasında bulunan örneğin uyuştuğunu ve bu neticeyle amcanın tutuklandığını belirtti. “Asıl temenni, Narin’in canlı bulunması” ifadelerini kullandı.


Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: