Ayça Çağla Altunkaya: “Her 2 Ayda Bir Hamilelik Haberi Yapmaktan Vazgeçin”

Acun Ilıcalı 5. kez baba olmuyor. Ayça Çağla Altunkaya, hamile olduğuna dair çıkan söylentilere tepki gösterdi ve hamile olmadığını belirtti.

Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Ayça Çağla Altunkaya, hamile olduğuna dair çıkan söylentilere isyan etti. Altunkaya, bu iddiaları yalanlayarak “Her iki ayda bir hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin” dedi.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğinin ardından uzun süredir kendisinden yaşça küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşıyor. Mutlu bir ilişkiye sahip olan çift, önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmayı planlıyor. Ancak Ilıcalı’nın 5. kez baba olacağı yönündeki söylentiler magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Bebek Yok

Hamilelik iddialarının ardından Ayça Çağla Altunkaya’dan cevap gecikmedi. Gazete Magazin‘e yaptığı açıklamada, hamile olmadığını belirten Altunkaya, “Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin” diyerek tepkisini dile getirdi.

Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı bir açıklamada “Çok mutlu bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı’nın sevgilisine 5 milyon TL değerinde bir yüzükle evlilik teklifi ettiği de biliniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: