Arda Güler’in Mutsuzluğu İspanya’da Gündem: Taraftarlar Tedirgin

İspanyollar, Arda Güler'in Real Madrid maçında süre almaması ve mutsuz tavırlarını konuşuyor. Taraftarlar, genç futbolcunun geleceği için endişeli.

Real Madrid‘in Real Betis‘i 2-0 mağlup ettiği maçta, Kylian Mbappe‘nin golleri kadar Arda Güler‘in süre almaması da gündeme oturdu. Milli futbolcu, karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte mutsuz bir şekilde doğrudan soyunma odasına gitmesiyle dikkat çekti. Real Madrid taraftarları, Arda Güler‘e sosyal medyada sahip çıkarak, futbolcunun takımdaki geleceği için duydukları endişeyi dile getirdiler.

Arda Güler’in Süre Almaması Tepki Çekti

La Liga‘nın 4. haftasında oynanan maçta Real Madrid, Real Betis‘i Mbappe‘nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Ancak, Arda Güler‘in karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamlaması ve oyuna hiç dahil olmaması, İspanyol basınında geniş yankı buldu. Carlo Ancelotti‘nin Dani Ceballos ile maça başlaması, Real Madrid taraftarlarının tepkisine yol açtı.

Taraftarların Endişesi Büyüyor

Karşılaşmanın ardından, Arda Güler‘in mutsuz bir şekilde doğrudan soyunma odasına gitmesi, taraftarlar arasında endişe yarattı. Sosyal medyada futbolcunun yeterince süre alamamasına tepki gösteren taraftarlar, Arda Güler‘in takıma küstürülmesinden endişe ettiklerini dile getirdi.

Arda Güler’in Sezon Performansı

Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 4 maça çıktı ve toplamda 100 dakika süre aldı. Ancak, henüz gol ya da asist katkısı yapamadı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: