Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu İçin Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a rekor bir bedelle satmadan önce, 4 milyon euro teklif etti. Jose Mourinho, Ferdi'nin Avrupa'nın en çok kazanan beklerinden biri olabileceğini açıkladı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nu Brighton‘a 30+5 milyon euro gibi rekor bir bonservisle gönderdi. Sarı-Lacivertliler, milli futbolcunun kalması için son ana kadar diretse de Ferdi Kadıoğlu’nun tutumu transferde belirleyici oldu.

Fenerbahçe’nin Teklifi ve Ferdi’nin Kararı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun takımda kalması için kendisine yeni bir sözleşme teklif etti. Ferdi Kadıoğlu, ayrılmadan önce 1.5 milyon euro kazanıyordu. Fenerbahçe, bu rakamı 4 milyon euroya çıkarmayı teklif etti. Ancak, Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig’de oynama hedefi doğrultusunda Brighton’ın 2.5 milyon euro’luk teklifine “evet” dedi.

Mourinho’nun Açıklaması

Jose Mourinho, Alanyaspor galibiyeti sonrası bu konuya değinerek, “Fenerbahçe Ferdi’yi satmayı hiç istemedi. Kulüp, Ferdi’ye harika bir teklif yaptı. Kabul etseydi Avrupa’nın en çok kazanan beklerinden biri olacaktı ama oyuncu gitme kararı verdi” ifadelerini kullandı. Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: