Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak 4K Kalitesiyle Yarın Sinemalarda

Türk sinemasının iki klasiği, Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak, 4K formatında restore edilerek yarından itibaren yeniden sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak.

Türk sinemasına damgasını vurmuş iki klasik film, Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak, görüntü kalitesi artırılmış 4K formatıyla yeniden vizyona girecek. Ömer Vargı‘nın yönetmenliğinde restore edilen filmler, orijinal nitelikleri korunarak sinema perdesine hazır hale getirildi. Dağıtımı CJ ENM tarafından üstlenilen ve Taff Pictures tarafından sunulan bu iki film, 6 Eylül’den itibaren yeniden sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Eşkıya

Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği, başrollerini Şener Şen ve Uğur Yücel‘in paylaştığı 1996 yapımı Eşkıya, Türk sinemasının en çok izlenen filmlerinden biri olarak dönemin rekoruna imza atmıştı. Film, 2 milyon 600 bin kişilik izlenme oranıyla büyük bir başarı elde etti.

Her Şey Çok Güzel Olacak

Cem Yılmaz‘ın ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan Her Şey Çok Güzel Olacak, diyalogları ve müzikleriyle günümüzde hâlâ en çok hatırlanan filmler arasında yer alıyor. Filmin restore edilmiş versiyonu, bu klasik eserin yeni nesil izleyicilerle buluşmasını sağlayacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: