Selena Gomez’in Nişan İddiaları Gündemde

Selena Gomez'in müzik yapımcısı Benny Blanco ile gizlice nişanlandığı iddiaları gündemde. Ünlü çiftin nişan söylentileri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, yer aldığı projeler ve müzik listelerinde zirveye yerleşen şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Son dönemde müzik yapımcısı Benny Blanco ile olan ilişkisi gündeme damgasını vurdu. İddialara göre, Gomez gizlice nişanlandı.

Nişan İddiaları

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan Selena Gomez, uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı. 36 yaşındaki sevgilisi Benny Blanco ile ilişkisi hakkında “Hiç bu kadar güvende hissetmemiştim ve bu harika bir his” şeklinde konuşan Gomez, hayranlarının ilgisini topladı.

Selena Gomez, rol aldığı “Only Murders in the Building” dizisiyle de büyük beğeni topladı. Ancak asıl bomba, Page Six‘in haberine göre, Gomez’in parmağında alyansla görüntülenmesiyle patladı. Bu durum, nişan iddialarını daha da güçlendirdi. 32 yaşındaki Gomez, TikTok’ta bir düğün planlama işletmesini takip ettiğinde nişan söylentileri hızla yayıldı. Üstelik, Blanco’nun olduğu bir fotoğrafı paylaşırken, sol yüzük parmağının üzerine pembe kalp emojisi koymuştu.

Estetik İddialarına Yanıt Verdi

Son yıllarda aldığı kilolar ve yüzündeki değişimle gündeme gelen Selena Gomez, estetik operasyon iddialarını da yanıtladı. Bir TikTok videosunda Gomez’in yıllar içindeki değişimine dikkat çekildi ve bu paylaşım üzerine Gomez, “Açıkçası bundan nefret ediyorum. Botoks yaptırdım. Hepsi bu. Beni rahat bırakın” yorumunda bulundu.

Görünüş ve Kilo Konusundaki Açıklamaları

2014 yılında Lupus teşhisi konulan Selena Gomez, hastalığı nedeniyle sık sık kilo alıp verdiğini açıkladı. Gomez, daha önce de görüntüsüyle ilgili herhangi bir sorunu olmadığını ifade etmişti. Kullandığı ilaçlar sebebiyle kilo aldığını açıklayan Gomez, “Bunu bıraktığımda, kilo verme eğilimindeyim. Yaşadıklarından utanç duyan kişileri cesaretlendirmek istedim” dedi.

Ünlü isim, “Bir model değilim ve asla olmayacağım. Size sadece sizi sevdiğimi söylemek istedim ve beni destekleyip anladığınız için teşekkür ederim. Ve dürüst olmak gerekirse, insanları vücutları veya başka bir şey için utandırmaya inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: