Ben Affleck Aldatma İddialarını Yalanladı: “Doğruluk Payı Yok”

Boşanma sürecinde olan Ben Affleck, hakkında çıkan aldatma iddialarını yalanladı ve Kathleen 'Kick' Kennedy ile ilişki yaşadığı söylentilerini reddetti.

Jennifer Lopez’in “şiddetli geçimsizlik” sebebiyle boşanma davası açtığı Ben Affleck, hakkında çıkan aldatma iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Kathleen ‘Kick’ Kennedy ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan Affleck, sözcüsü aracılığıyla iddialara cevap verdi.

Hollywood’un ünlü çifti Jennifer Lopez ile Ben Affleck‘in iki yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almasının ardından, ayrılığın nedenine dair birçok iddia ortaya atıldı. Özellikle Affleck‘in, eski ABD Başkanı John F. Kennedy’nin torunu Kathleen ‘Kick’ Kennedy ile ilişki yaşadığına dair söylentiler gündeme geldi.

Affleck’in sözcüsü Jen Allen, People dergisine yaptığı açıklamada, “Bu iddiaların doğruluk payı yok. Birbirlerini tanıyıp tanımadıklarını bile bilmiyorum” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Lopez ile Affleck Neden Ayrılıyor?

Affleck’in, kendini “değişmiş bir adam” olarak tanıttığı, ancak Lopez’in bu değişimi evlilikleri boyunca göremediği ileri sürüldü. 2000’li yıllarda birlikte olan çiftin, “kamuoyunun ilişkilerine çok fazla dahil olması” nedeniyle daha önce de ayrıldıkları biliniyor. Ancak yeni iddialar, ayrılık sebebinin çok daha farklı olabileceğini ortaya koydu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: