Narin Güran’ın Amcası Gözaltına Alındı, 11 Gündür Arama Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın amcası gözaltına alındı. Arama çalışmaları devam ediyor, ancak henüz bir ize ulaşılamadı.

Türkiye, Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran‘dan gelecek haberi bekliyor. Küçük kızın kaybolmasıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma ve arama çalışmaları sürerken, son gelişmeler dikkat çekiyor.

Amca Gözaltına Alındı, Ağabey Serbest Bırakıldı

Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturmada, küçük kızın 18 yaşındaki ağabeyi E.G. gözaltına alınmıştı. Adli Tıp incelemelerinde kolundaki ısırık izinin kime ait olduğu tespit edilemedi ve E.G. serbest bırakıldı. Ancak, Narin’in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı olan kişi gözaltına alındı. Soruşturma Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülüyor.

Arama Çalışmalarında Son Durum

Narin’i arama çalışmaları 11. gününde de devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerinin katılımıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bölge karış karış tarandı. Mahallenin çevresindeki 16 kilometrekarelik alanda yapılan aramalarda yer altı görüntüleme cihazları da kullanıldı. Bugüne kadar 12 bin 500 araç kontrol edilirken, 130 kişinin ifadesine başvuruldu.

Şüpheli Terlik Bulundu

Aramalar sırasında bölgeye 2 kilometre uzaklıkta bir derede terlik bulundu. Ancak aile, terliğin kızlarına ait olmadığını belirtti. Şu ana kadar yapılan tüm çalışmalara rağmen, küçük Narin’e dair herhangi bir ize ulaşılamadı.

Kaynak: NTV

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: