Özlem Zengin: “Dilruba’nın ‘Pişman Değilim’ Sözleri Sorumsuzca”

AKP'li Özlem Zengin, Dilruba Kayserilioğlu'nun tahliye sonrası "hiç pişman değilim" açıklamasını "nezaketsiz ve yakışıksız" olarak eleştirdi ve "Üzgünüm demesini beklerdim" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İzmir’deki sokak röportajı nedeniyle tutuklanan ve 18 gün sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu’nun tahliye sonrası yaptığı “hiç pişman değilim” açıklamasını eleştirdi. CNN Türk’te yayınlanan Hakan Çelik’le Hafta Sonu programına katılan Zengin, Kayserilioğlu’nun ifadelerini “nezaketsiz ve yakışıksız” olarak nitelendirdi ve “Üzgünüm demesini beklerdim” dedi.

İki Boyut: Hukuki ve Siyasal

Özlem Zengin, olayın hem hukuki hem de siyasal boyutlarının olduğunu belirterek, kişisel görüşünün Dilruba Kayserilioğlu’nun tutuksuz yargılanması yönünde olduğunu ifade etti. Zengin, “Açıklamaları cahilce ve sorumsuzca. Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek” şeklinde konuştu. Zengin, Kayserilioğlu’nun ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını vurgularken, tahliye olduktan sonra yaptığı açıklamaları ise “daha sorumsuzca” bulduğunu dile getirdi.

Zengin: “Üzgünüm Demesini Beklerdim”

Özlem Zengin, Kayserilioğlu’nun tahliye sonrası yaptığı “hiç pişman değilim” açıklamasının yanlış olduğunu belirtti. Zengin, bu durumun nezaket ve sorumluluk duygusuyla bağdaşmadığını, bu nedenle Kayserilioğlu’ndan “üzgünüm” demesini beklediğini ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: