Eski Futbolcu Mesut Özil’den Devlet Bahçeli’ye Ziyaret: “Güzel Sohbet”

Eski futbolcu Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Sosyal medya paylaşımı, Özil'in MHP'yi desteklediği spekülasyonlarına yol açtı.

Eski futbolcu Mesut Özil, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘yi ziyaret etti. Özil, ziyaretine dair fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’yle güzel sohbet” ifadesini kullandı.

Mesut Özil’in Bahçeli Ziyareti ve Sosyal Medya Paylaşımı

Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe gibi dünya çapında tanınan takımlarda forma giymiş olan Mesut Özil, sosyal medya platformu X üzerinden Devlet Bahçeli ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşımında, “Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’yle güzel sohbet” ifadelerine yer veren Özil’in, Bahçeli’ye olan yakınlığı dikkat çekti.

Özil’in Siyasi Duruşu Hakkında Spekülasyonlar

Mesut Özil’in Bahçeli’yi ziyaret etmesi ve “Genel Başkanım” ifadesini kullanması, eski futbolcunun Milliyetçi Hareket Partisi‘ni desteklediği yönünde spekülasyonlara yol açtı. Ancak, Almanya Milli Takımı’nda da oynamış olan Özil, siyasi parti tercihi hakkında kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmış değil.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: