Netflix’te Yeni Dram Dizisi: “Kaza” İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Netflix'in yeni gerilim dizisi Kaza, izleyicileri duygusal anlar yaşattı. Meksika’da geçen dizi, bir doğum günü partisinde yaşanan trajik olayları anlatıyor.

Netflix kullanıcıları, dram dozu yüksek yeni gerilim dizisi Kaza‘yı (Accidente) izledikten sonra duygusal anlar yaşadı. Meksika‘nın Santa Cruz kentinde geçen ve bu hafta yayınlanan 10 bölümlük dizi, bir çocuğun doğum günü partisinde yaşanan trajik olayları anlatıyor.

Dizinin Konusu

Klych López ve Gracia Querejeta’nın yönetmenliğini üstlendiği dizide, Daniela ve Emiliano, oğulları Rodrigo için bir doğum günü partisi düzenler. Ancak rüzgarın şiddetini artırmasıyla şişme kalede oynayan üç çocuk hayatını kaybeder. Netflix, 18 yaş altı için uygun olmadığını belirttiği diziyi şöyle özetliyor: “Trajediyle biten bir doğum günü partisi, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grubun arasını açarken aileleri, dostlukları ve yürekleri paramparça eder.”

İzleyicilerin Tepkileri

Dizi, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. Bazı izleyiciler diziyi “şimdiye kadarki en üzücü dizi” olarak nitelendirirken, bazıları da diziye 10 üzerinden 100 puan verdi. Bir izleyici, “Netflix’teki Kaza’yı izlediniz mi? Hayatımda izlediğim en üzücü şey” derken, bir diğeri “Netflix’teki Kaza sayesinde yeni korkunun kilidi açıldı” ifadelerini kullandı.

Gerçek Bir Trajediyle Parallelik

Dizi, 2021’de Tazmanya‘da bir okulun yıl sonu kutlamasında yaşanan trajik bir olayı hatırlatıyor. Olayda, şişme kalenin rüzgar nedeniyle havalanması sonucu 5 çocuk hayatını kaybetmişti. Diziyi izleyen bazı kişiler, bu olayla paralellik gösterdiğini belirterek eleştirilerini dile getirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: